Automoto
SPORTOVI
Automoto
U najboljem stanju

Hamilton: Nikada nisam bio napaljeniji, ovo je naša godina

Mercedes u novu sezonu Formule 1 kreće u najboljem stanju i Lewis Hamilton vjeruje kako su momčad i on potpuno spremni za borbu za naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Mercedesu su najbolje prihvatili promjene koje dolaze s novom sezonom i u Melbourne dolaze najspremniji istu. Lewis Hamilton i Nico Rosberg tako su u ruke dobili odličan bolid i priliku koju će pokušati odmah iskoristiti.

''Spremni smo koliko to možemo biti i nikada nisam bio napaljeniji na početak sezone. Sve promjene koje su se dogodile i sav trud ljudi u momčadi daju mi vjeru kako ovo može biti naša godina i da možemo pokazati za što smo uistinu sposobni.''

Hamilton vjeruje kako su promjene koje su uvedene za novu sezonu dobre za Formulu 1 i da će povećati neizvjesnost na stazi i zanimanje kod navijača.

''Uzbuđen sam zbog nove sezone, ne samo kao vozač, već i kao ljubitelj Formule 1. Navijači žele vidjeti prestizanja na stazi, različite pobjednike, neizvjesnost do samog kraja. Nadam se da će sve ove promjene pomoći da se to i ostvari'', tvrdi Hamilton.

Prva utrka nove sezone Formule 1 na rasporedu je ovog vikenda u Melbourneu, gdje se najavljuje dominacija Mercedesovih motora. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider