Automoto
SPORTOVI
Automoto
Znaju u čemu je tajna

Ferrari u dvojbi oko zamjene za Massu: Rosberg ili Vettel?

Momčad Ferrarija u Formuli 1 u bližoj bi budućnosti ponovno mogla imati njemačkog vozača, a Talijani razmatraju dovođene Sebastiana Vettela (25) i Nice Rosberga (27), otkriva Bild.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šef Ferrarija Stefano Domenicali bio je oduševljen radnim navikama Michaela Schumachera koji je u bolidu s propetim konjićem osvojio pet naslova svjetskog prvaka (ukupno sedam). Volio bi stoga ponovno u svojoj momčadi vidjeti jednog Nijemca, a pritom ne krije da razmišlja o Rosbergu i Vettelum kao o zamjenama za Felipea Massu.

>> Di Resta najbrži na prvom treningu u Kanadi

"Rosberg je jedan od vozača o kojem smo već ranije razmišljali. Nisam iznenađen što je ove sezone u Mercedesu brži od Lewisa Hamiltona. Uvijek je imao kvalitetu, a ove sezone je i u utrkama pokazao da je sazrio", izjavio je Domenicali za Bild.

Nije Ferrari odustao ni od trostrukog svjetskog prvaka Vettela unatoč tome što je Nijemac trenutno čvrsto vezan uz Red Bull.

"Ne mislim da smo izgubili mogućnost dovođenja Vettela. Još je uvijek vrlo mlad, ima pred sobom još puno sjajnih vozačkih godina. Nikad ne reci nikad", zaključio je Domenicali.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider