Automoto
SPORTOVI
Automoto
'prijatelju, nedostajat ćeš'

Prijatelji se opraštaju od Bianchija: 'Shrvani smo. Zauvijek ostaje s nama'

Svijet je ove subote rastužila svijet o smrti 25-godišnjeg Francuza Julesa Bianchija, vozača Formule 1 koji je podlegao ozljedama koje je zadobio na utrci u Japanu prošle godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Bianchi se u listopadu prošle godine sa svojim bolidom zabio u dizalicu koja je stajala pored staze, nakon što je u neregularnim kišnim uvjetima izgubio kontrolu nad vozilom. Gotovo 10 mjeseci Bianchi je proveo u komi, ali noćas je ipak izgubio utrku.

Reakcije na smrt sjajnog mladića počele su stizati iz cijeloga svijeta, ponajviše naravno iz svijeta Formule 1.

Jenson Button (McLaren): "Izgubili smo sjajnog dečka i pravog borca. Moja iskrena sućut njegovoj obitelji. RIP".

Max Chilton (Marussia, momčadski kolega u 2014): "Nema riječi s kojima si se objasnilo koliko je gubitak pretrpjela njegova obitelj i sport općenito. Sve što mogu reći je da mi je bilo zadovoljstvo voziti uz tebe".

Šef F1 momčadi Marussije: "Shrvani smo gubitkom Julesa nakon tako duge borbe. Bila je privilegija imati ga u momčadi".

Valtteri Bottas (Williams, Bianchijev momčadski kolega iz F3): "Bilo je teško probuditi se uz ove tužne vijesti. Počivao u miru Jules. Nikada te neću zaboraviti. Moje misli su sada s njegovom obitelji".

Romain Grosjean (Lotus): "Izgubili smo jednog od najboljih ljudi i jednog od najboljih pilota koje sam upoznao. Prijatelju, jako ćeš mi nedostajati".

Max Verstappen (Toro Rosso): "Izgubili smo velikog talenta i sjajnu osobu. Riječi ne mogu opisati naše osjećaje. Svima ćeš nedostajati Jules".

Carlos Sainz Jr (Toro Rosso): "Grozne vijesti. Počivao u miru prijatelju. Zauvijek ćeš biti s nama".

Carlos Sainz (dvostruki prvak svijeta u reliju): "Mije misli su s njegovom obitelji. Počivao u miru prvače!"

Daniel Ricciardo (Red Bull): "Nikada te neću zaboraviti. Kao ni dobre trenutke koje smo zajedno proživjeli. Nedostajat ćeš mi".

Momčad McLarena: "Misli svih u McLarenu su s njegovom obitelji. Jako ćeš nam nedostajati. Počivao u miru i Forza Jules".

Bruno Senna (bivši vozač Formule 1, nećak Ayrtona Senne): "Moja najdublja sućut Julesovoj obitelji. Nadam se da će ovo potaknuti ljude da se u budućnosti izbjegnu ovakve tragedije".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider