Automoto
SPORTOVI
Automoto
Neće znati jesti ni hodati

'Dobio je bitku za život, ali Schumacher više nikad neće biti Schumacher'

Michael Schumacher dobio je bitku za život nakon teške nesreće na skijanju, no nakon što se probudi iz inducirane kome slijedi nova borba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Automobilistički majstor Michael Schumacher morat će iznova učiti osnovne vještine, tvrdi profesor Peter Hutchinson s Cambridgea.

''Nije to kao da netko samo upali svjetlo i pacijent zna sve što se događa oko njega. Schumacher će se vjerojatno probuditi u svijetu kojeg ne poznaje'', rekao je Hutchinson za magazin Focus pa dodao:

''Vratit će se u svijet koji se promijenio i u realnost na koju nije navikao. Michael Schumacher više neće biti Michael Schumacher. Morat će učini osnovne vještine, kako pričati, hodati, jesti... Možda mu neće biti tako lako kao što je nekada bilo.''

Podsjetimo, Michael Schumacher se nalazi u induciranoj komi iz koje ga liječnici postupno bude. Nesreća se dogodila 29. prosinca prošle godine, kada je na skijanju u francuskom Meribelu izašao sa staze te naletio na kamenje u dubokom snijegu. Pri padu je desnom stranom glave udario u kamen.(I.Š./VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider