Automoto
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Automoto
Možda i neće voziti

Bivši svjetski prvak otkrio: Imam dvije opcije za sljedeću sezonu

Budućnost finskog vozača Kimija Räikkönena tema je koja posljednjih tjedana zaokuplja svijet Formule 1. Vozaču Lotusa ugovor istječe na kraju aktualne sezone i samim je time mnogima zanimljiv…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Räikkönen je sjajno krenuo u ovogodišnje Svjetsko prvenstvo i nakon pet utrka zauzima drugo mjesto u ukupnom poretku sa samo četiri boda manje od svjetskog prvaka Sebastiana Vettela. Upravo bi s njemačkim vozačem Räikkönen sljedeće sezone mogao biti zajedno u momčadi Red Bulla koji traži zamjenu za Marka Webbera. Naravno, ni ostanak u Lotusu nije nemoguća misija, ali svjetski prvak iz 2007. zasad šuti o svojim planovima.

''Koliko opcija imam? Ovisi. Rekao bih da imam dvije, ali u Formuli 1 nikad niste sigurni. Nikamo mi se ne žuri. Da znam što će se dogoditi, rekao bih. No, sigurno se ništa neće dogoditi u sljedećih nekoliko tjedana'', rekao je Räikkönen uoči Velike nagrade Monaka.

''Nema puno vrhunskih vozača koji su bez ugovora za 2014. godinu, možda sam ja jedini, tako da su špekulacije normalna stvar. Opcija je čak i da ne vozim sljedeće godine budući da nemam nikakav ugovor'', zaključio je 33-godišnji Finac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider