Automoto
SPORTOVI
Automoto
Nema s tim problema

Alonso 'popljuvao' Red Bull: Prihvatit ću Vettela u Ferrariju!

U razgovoru za Sport Bild bivši dvostruki svjetski prvak u Formuli 1 Fernando Alonso progovorio je o mogućnosti da Sebastian Vettel postane njegov momčadski kolega u Ferrariju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Vettel u Ferrariju? Da, svaki veliki šampion bi trebao voziti za Ferrari kada se ukaže prilika. To isto vrijedi za Sebastiana. Formula 1 bez Ferrarija je nezamisliva. To ne vrijedi za ostale momčadi. One dolaze i odlaze. Neki proizvođači dođu i odu, a isto vrijedi i za momčadi koje sponzoriraju proizvođači energetskih napitaka. Ferrari je uvijek tu'', rekao je Alonso.

''Vettel i ja međusobno se jako poštujemo i bilo bi dobro za momčad kada bi mogli zajedno voziti, jer bi tada maksimalizirali učinak bolida i također bodovni učinak. Vozit ću još nekoliko godina za Ferrari i prihvatiti momčadske kolege po Ferrarijevom odabiru. Također i kombinaciju sa Sebastianom.''

Vettel i Alonso trenutno su dvojica prvoplasiranih vozača u ukupnom poretku Svjetskog F1 prvenstva. Vettel vodi sa 157 bodova, 34 više od Alonsa.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider