FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pobjeda u revanšu

Antonio Plazibat strašnim nokautom u trećoj rundi stigao do pobjede

Antonio Plazibat ponovno je svladao Tarika Khbabeza iako je bio čak 22 kilograma teži.

Plazibat vs. Khbabez (Foto: Glory Kickboxing)

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat svladao je Tarika Khbabeza nokautom u trećoj rundi na Gloryjevoj priredbi. 

Plazibat je agresivnije krenuo u meč pokušavajući iskoristit fizičku snagu koju je dobio nabacivanjem dodatnih kilograma. To je jako dobro izgledalo i Marokanac je preživio nekoliko jako dobrih kombinacija koje bi mnoge srušilo, i to već u prvoj rundi.

Srušio ga u trećoj rundi

U drugoj rundi puno je bolje radio prvu polovicu kad je nekoliko puta pogodio Marokanca, ali ovaj je ostao na nogama. Počeo je Khbabez izgledati bolje u drugoj polovici druge runde i iskorištavati to što je Plazibat slijedom velike mase bivao sve umorniji.

Nije Plazibat dobro kondicijski izgledao na ulasku u treću rundu, ali svu preostalu snagu je ubacio u jedan udarac za koji je bilo potrebno pronaći pravi trenutak. Pronašao ga je, Marokanac se otvorio, a Plazibatov desni kroše je odsjeo na njegovoj bradi.

Plazibat prozvao prvaka

Marokanac je najviše pokušao napraviti lijevim low kickovima i s time je poprilično usporio Plazibata koji se kretao sve lošije.

Ovom pobjedom hrvatski je borac potvrdio status prvog izazivača na ljestvici teškaša, tako da je nakon meča prozvao Rica Verhoevena, prvaka protiv kojeg se već trebao boriti, ali ovaj odgađa borbu zbog ozljede.

"Ricoooo, gdje si?", poručio je Plazibat.

Pogledajte kako je Plazibat najavio borbu za gol.hr

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider