Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Razumijem frustraciju'

Začuđujuće priznanje iz Barcelone: 'Sudac je pogriješio, ali...'

Trener katalonskog nogometnog kluba Barcelone, Gerardo "Tata" Martino, priznao je sudačku pogrešku u prvom ovosezonskom "el clasicu", odigranom protekle subote na Nou Campu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 10. kola španjolske Primere Barcelona je pred svojim navijačima slavila protiv Real Madrida 2-1. Odmah nakon utakmice krenuli su standardni repovi oko suđenja.

Djelitelj pravde propustio je dosuditi jedanaesterce nad Ronaldom i Fabregasom koje su skrivili Mascherano i Pepe.

>> Začuđujuće priznanje iz Barcelone: 'Sudac je pogriješio, ali...'

Gerardo Martino priznao je kako je Realu mogao biti dosuđen penal.

''Sudac je pogriješio, ali to je nogomet. Barcelona je bila bolje u prvom poluvremenu, zatim je Real preuzeo inicijativu na početku drugog dijela i na kraju, no mislim da smo zasluženo slavili. Razumijem frustraciju igrača i navijača madridskog kluba. No bila je to sudačka pogreška, ni prva ni zadnja'', rekao je Martino španjolskim medijima.

Nakon 10 odigranih kola Barcelona predvodi prvenstvenu ljestvicu s 28 osvojenih bodova, šest više od trećeplasiranog Real Madrida. Atletico Madrid je drugi sa svega jednim bodom manje od katalonskog sastava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider