Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arogantan nastup

Klopp poručio Mourinhu što misli o njegovom odlasku kod 5-0

Trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp održao je pomalo arogantan nastup pred njemačkim novinarima nakon visoke 6-1 pobjede protiv Greuther Fürtha u sklopu 29. kola 1. njemačke nogometne lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Impresivnu je utakmicu odigrala Borussia Dortmund, posebno u prvih 45 mintua, i to pred očima Josea Mourinha, trenera Real Madrida, koji je došao uživo pogledati suparnika u polufinalu Lige prvaka. Dortmunđani su kao gosti deklasirali Greuther Fürth sa 6-1, s time da su već na poluvremenu vodili s 5-0, kada je portugalski strateg napustio tribine Trolli Arene.

Klopp smatra da je Mourinho napustio utakmicu kada je shvatio da neće saznati nijednu korisnu informaciju za ogled koji im predstoji za dva tjedna.

''Više nismo u situaciji kada moramo igrati dobro "za Mourinha". Iz naše utakmice nije saznao baš ništa što bi mu moglo koristiti za 14 dana. No, ako je došao pogledati Fürth, onda je to u redu'', rekao je Klopp, te nastavio;

''Otišao je pri rezultatu 5-0, prije nego li je domaćin "razotkrio" naše slabosti. Ako ga kojim slučajem zanima može li Mario Götze igrati i na lijevoj strani, može me jednostavno nazvati'', zaključio je u pomalo arogantnom tonu njemački strateg.

Borussia (D) će ugostiti Real u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka 24. travnja, a potom će za svega šest dana gostovati na Santiago Bernabeu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider