Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napustio Lyon

Dejan Lovren otišao u Premier ligu: 'Ostvario mi se san!'

Nakon što je iz Dinama prešao u Lyon, Dejan Lovren ostvario je svoj san - igrat će u Premier ligi!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren karijeru će nastaviti u Southamptonu. Premierligaški klub potvrdio je u petak navečer da je 23-godišnji branič potpisao četverogodišnji ugovor.

Dejan Lovren je u siječnju 2010. prešao iz zagrebačkog Dinama u Lyon. Posljednjih mjeseci, kako je sam priznao, nije bio posebno sretan u francuskom klubu koji ga je na koncu odlučio prodati. Lovren je izabrao odlazak u Southampton, a odšteta koju će inkasirati Lyon nije objavljena.

Naš je nogometaš potpisao ugovor u petak navečer u društvu izvršnog direktora ''svetaca'' Nicole Cortesea i trenera prve momčadi Mauricija Pochettina. Novim će se suigračima priključiti na početku priprema u srpnju.

''Razgovarao sam s direktorom i menadžerom i mogu reći da je ovo sjajan projekt. Čuo sam puno pozitivnih stvari, a upoznat sam i s klupskom poviješću. Radi se o velikom klubu i sretan sam što sam postao njegov dio. Nakon tri i pol godine u Francuskoj bio mi je san zaigrati u Premierligi. Sada se taj san i ostvario. Želim postići nešto veliko, a vidim da isti cilj ima i klub. Imamo mladu momčad, a i ja sam također mlad, tako da se nadam da ću dugo ostati ovdje'', istaknuo je Lovren za internetsku stranicu Southamptona.

Je li odlazak u Southampton dobar potez Dejana Lovrena?

Ukupno glasova:

O novom je pojačanju biranim riječima pričao menadžer Pochettino.

''Sretni smo jer smo u Dejanu dobili vrlo dobrog igrača s velikim potencijalom. Važno mi je da od početka priprema imam sve igrače na okupu, tako da je Lovrenov potpis dobar posao.''

Podsjetimo, Southampton je prošlu sezonu Premierlige okončao na 14. mjestu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider