Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskreno priznali

Conte i Buffon oduševljeni Bayernom: Strašni su, oni su favoriti Lige prvaka!

U Juventusu se nitko nije zavaravao nakon prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, u kojoj je Bayern s 2-0 pobijedio talijanskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi su u Juventusu prvenstveno glorificirali igru Bayerna.

''Bayern je pokazao koliko je superioran nad nama. Oni su fizički jači, imaju strašne pojedince i momčadsku kvalitetu. Najnormalnije je nakon svega viđenog reći da je bolja momčad, daleko bolja momčad, pobijedila. Mi dugo nismo igrali na ovako visokoj europskoj razini, a ova utakmica je dokaz da smo još daleko od toga'', rekao je trener Antonio Conte i dodao:

''Nogomet je nepredvidljiv i naravno da je još u uzvratu sve moguće. No, realno je Bayern dosta ispred nas. Taj je klub jedan od glavnih favorita za krunu prvaka Europe, a mi nismo u igri za to.''

Gianluigi Buffon, vratar Juventusa, je bio na potpuno istom tragu kao i njegov trener.

''Bayern je bio bolji i zasluženo je pobijedio. Stvorio je daleko više prilika, moglo je sve završiti i još većom razlikom. Možda se utakmica mogla odvijati u nekom drugačijem scenariju da nismo primili onaj nesretni pogodak na samom startu. Ali, sukus svega je da su bolji. Mi moramo nastaviti tražiti put kako doći do njih, do najjačih klubova u Europi'', rekao je popularni Gigi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider