Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A Furija?

Aguero prva želja Reala, Neymar već nešto potpisao s Barcom?

Iako je do kraja sezone ostalo još dosta vremena, a Real Madrid još uvijek lovi naslov u Ligi prvaka, španjolski se mediji već naveliko bave mogućim izgledom momčadi u idućoj sezoni…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su dosad uglavnom pisali o Velšaninu Garethu Baleu kao meti broj jedan, AS je u ponedjeljak objavio kako će ''kraljevski klub'' na ljeto najprije krenuti u lov na napadača Manchester Cityja Sergija Kuna Agüera. Neuvjerljive i nekonstantne igre Karima Benzeme i Gonzala Higuaina nagnale su klupske čelnike da kao prioritet postave pojačavanje napada.

>> 'Odbjegli' sin vraća se u Madrid, Falcao ide u Chelsea?!

AS tvrdi da je najveća želja Realova vodstva bio Radamel Falcao, ali u klubu ne žele ulaziti u sukob s gradskim rivalom Atletico Madridom u kojem igra Kolumbijac. Isti list piše da Agüero ne bi imao ništa protiv dolaska u Real. Štoviše, podsjeća da je uoči ovosezonskog sudara Madriđana protiv Cityja u Ligi prvaka izjavio:

''Danas sam u Manchester Cityju zato što Real nije pokazao zanimanje za mene. Nisam imao izbora.''

Također, navodi se u tekstu da bi se Kun rado vratio u Madrid i kako bi češće mogao viđati sina Benjamina koji s majkom živi u španjolskoj prijestolnici. Osim Argentinca, AS zaključuje kako se na širem popisu Realovih želja nalaze i spomenuti Gareth Bale (Tottenham), te Isco (Malaga) i Daniel Carvajal (Bayer).

Dnevni list Sport iz Barcelone danas je pak 'razvalio' na naslovnici kako je Neymar potpisao s Barcelonom ugovor još orije godinu i pol dana. Radi se o privatnom ugovoru o kojem se već pisalo i ranije, a po kojem se brazilska zvijezda već obećala Barceloni u studenom 2011.

Očito u ova dva lista španjolska reprezentacija nije na prvom mjestu. Sutra Furija igra najvažniju utakmicu u skupini. U Parizu idu na noge Francuzima i ako izgube vjerojatno će završiti drugi u skupini. No, AS-u je važniji Real, a Sportu Barcelona...(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider