Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rođeni Vukovarac

Mihajlović pozirao s majicom 'Vukovar' na ćirilici!

Za vrijeme gostovanja Srbije u Walesu izbornik Siniša Mihajlović družio se s navijačima. U jednom trenutku fotografirao se s majicom 'Vukovar' na ćirilici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Marakani je hrvatske nogometaše dočekao veliki transparent 'Vukovar' ispisan na ćirilici. Bio je to prvi transparent postavljen uoči utakmice, a zanimljivo je što su ga na ogradu postavili - redari.

Postavljen je na mjestu koje će se često naći u TV prijenosu što je bila jasna provokacija usmjerena hrvatskoj javnosti.

Sada se u cijelu priču oko ćirilice u Vukovaru uključio i srpski izbornik Siniša MIhajlović. On je dobio na poklon majicu s natpisom Vukovar.

Majicu je Siniši Mihajloviću poklonio Aleksandar Rogić, koordinator srpskog nogometnog kluba Spoji iz austrijskog Innsbrucka.

Siniša Mihajlović rođen je u Vukovaru. Iz mješanog je braka, a majka mu je Hrvatica. U prošlosti je često imao radikalne političke stavove koji su s godinama omekšali. Pogotovo za vrijeme utakmica između Hrvatske i Srbiji.

No, ova fotografija ponovno će podići prašinu zbog njegove prošlosti i mjesta rođenja. Naročito će mu zamjeriti u Vukovaru gdje ovih dana traju prosvjedi upravo zbog uvođenja ćiriličnih znakova na zgradama javnih ustanova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider