Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoke reakcije

Mamić napao Skansija, on uzvraća: 'Želi da njegova partija dođe na vlast!'

Sasvim očekivano, Zdravko Mamić trebao je pozornost medija nakon što je Petar Skansi na HNS-ovoj skupštini pročitao pismo ministara Jovanovića i Ostojića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Preklinjem i klečim pred premijerom da primi delegaciju Uefe kao što je to učinio premijer Srbije, koji ih je dočekao s osam ministara. Svi smo bili konsternirani na skupštini pismom koje je pročitao Skansi. Surkis je odmah zvao UEFA-u i pokušao doći do Platinija, ali došao je do glavnog tajnika i pitao ga kako da se postavi", rekao je Mamić.

>> Skansi uzvratio UEFA-i i Platiniju, Mamić i Surkis u nevjerici: 'Prijeti vam izolacija!'

>> Ovo je pismo koje je razbjesnilo Surkisa i Mamića!

Skansi je elegantno spustio gazdi hrvatskog nogometa: "Žao mi je što nisam dobio riječ na kraju, kako mi je Vrbanović obećao. Da repliciram gospodinu Mamiću koji je iskoristio ovu skupštinu da pokaže svoju stranačku opredijeljenost, a budući da mu nitko nije oponirao, zaključujem da tu vlada jednoumlje. Ja nisam stranački opredijeljen. Htio sam reći da je Vlada RH napravila po pitanju akcijskog plana puno više od drugih vlada, a za Mamića je zaključak da on želi da njegova partija na vlast", poentirao je Skansi.

Mamićevu opasku da pismo nije autentično tek je kratko prokomentirao riječima: "To je uvreda za mene!"

Mamića su novinari upitali za Skansijevu tezu o njegovoj partiji, na što je ovaj također burno reagirao: "To je sramota što je Skansi napravio od sebe. Sportaš je kojem smo se svi divili i navijali za njega, a on je sa 70 godina prvi put preuzeo jednu radnu funkciju. Nitko ne može shvatiti zašto. A on je zapravo naš ministar sporta. Nemam ništa protiv Vlade, to je moja Vlada i molim Milanovića da ne nasjeda podmetanjima nekih marginalaca i da ga ne uvlače u sukob s UEFA-om", kazao je Mamić, dodavši:

"Ministarstvo prosvjete i sporta ruglo je ove Vlade, i to misli 99 posto građana. Jer, 15 mjeseci na vlasti iza njih su samo afere. Divim se kako ih Milanović još trpi i podnosi. I Surkis misli da Milanović nije napisao to pismo", kazao je Mamić okupljenim novinarima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider