Ostali sportovi
Ostali sportovi

'Zločesti dečko' opet udara: Kontroverzni nogometaš ozlijeđen u tučnjavi

Kontroverzni i prgavi nogometaš Queens Park Rangersa Joey Barton ozlijeđen je u tučnjavi ispred noćnog kluba Garlands u Liverpoolu u ranojutarnjim satima ponedjeljka, pišu engleski mediji...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Navodno je Barton sudjelovao u tučnjavi s još dvojicom nepoznatih muškaraca, te je na kraju "pobrao" šaku u lice. "Moralo se jednom dogoditi", rekli bi mnogi.

Slika incidenta na kojoj se vidi Barton bez majice, kako ga obuzdava policija, pojavila se navodno na Twitteru, a intervenciju su potvrdile i snage reda i mira.

"Mersisajdska policija pozvana je u ulicu Eberle u centru Liverpoola u 5.30h nakon izvješća o sukobu. Po dolasku, službenici su zatekli 29-godišnjeg muškarca koi je zadobio ozljede lica. Isti je napustio poprište incidenta dobrovoljno. Dvojica 21-godišnjaka uhićena su na licu mjesta zbog remećenja javnog mira i trenutno su u pritvoru", stoji u priopćenju lokalne policije.

Posljednji u nizu incidenata "zločestog dečka" engleskog nogometa je bilo isključenje u završnoj premierligaškoj utakmici sezone protiv Manchester Cityja zbog kojeg je kasnije kažnjen s 12 utakmica suspenzije.

Podsjećamo, Barton je u dva navrata od FA-a optužen za nasilno ponašanje. U svibnju 2007. godine je dobio četiri mjeseca uvjetne zatvorske kazne zbog premlaćivanja tadašnjeg suigrača Ousmanea Daba, a sezone 2010/11 opalio je Blackburnovog igrača Mortena Gamst Pedersena šakom u trbuh. Na podužoj listi njegovih incidenata nalazi se i guranje zapaljenje cigarete prema oku tadašnjeg suigrača iz Manchester Cityja Jamiea Tandyja na klupskoj božićnoj zabavi 2004. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.