Ostali sportovi
Ostali sportovi

Zbog seksi fotki zvijezde Reala i njegove djevojke novinari završili u zatvoru!

Seksi fotografije Samije Khedire i njegove djevojke Lene Gercke za magazin “GQ” izazvale su veliki interes u Njemačkoj i Španjolskoj, s obzirom da je Sami njemački reprezentativac iz redova Reala. No, najveću prašinu podigle su u Tunisu!

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Khedira je porijeklom Tunižanin, a otac mu još živi u toj afričkoj zemlji. Bez obzira što je Sami izabrao reprezentaciju Njemačke, u Tunisu ga i dalje gledaju kao idola. Zbog toga je časopis Atunizija odlučio objaviti fotografije i u Tunisu, no grdno su se prevarili. Trojica novinara među kojima i urednik su uhićeni!

Fotografija na kojoj Khedira rukom prekriva gole grudi svoje devojke Lene izazvala je bijes tunižanskih vlasti. Novinari su uhapšeni pod optužbom da objavljivanjem takvih fotografija šire nemoral! U četvrtak uhićene novinare očekuje pojavljivanje pred sucem, a prijeti im i kazna do pet godina zatvora…

"Poštujem svaku religiju, ali ne razumijem da netko nekome želi uskratiti slobodu izražavanja", rekao je Khedira povodom ovog slučaja. (VLM Agencija)