Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO: Ribery nosio Olićev dres!

Nogometna momčad minhenskoga Bayerna odradila je skupno fotografiranje, no ostaje nejasno zbog čega je Franck Ribery to učinio u dresu Ivice Olića...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Francuska je 26-godišnja nogometna zvijezda i dalje nezadovoljna odlukom kluba da ga ne proda zainteresiranom Real Madridu, no čini se da će odluku kluba da ga zadrži do isteka ugovora (lipanj 2011. godine) morati prihvatiti.

Njegov pogled otkrivao je tijekom fotografiranja količinu sakupljenog nezadovoljstva, no profesionalno je nabacio smiješak, sjedeći pored Danijela Pranjića, u smjeru fotografa koji je ovjekovječio momčad pred sezonu.

Zbog čega je na njoj Ribery umjesto svoje sedmice na leđima nosio dres s imenom hrvatskog nogometnog reprezentativca svjetski mediji nisu znali precizirati.


 

Predsjednik Nadzornog odbora Bayerna Franz Beckenbauer postavio je cijenu za otkup Francka Riberyja. Očito u namjeri da ohladi zainteresirane europske nogometne velikane (poput Real Madrida i Chelseaja) Beckenbauer je kazao da ga potencijalni kupci mogu dobiti ponude li njemačkom Bundesligašu sličnu cijenu koju je madridski klub platio za Cristiana Ronalda, dakle 94 milijuna eura.

'Zbog čega bi se Bayern odrekao Riberyja? No, pratimo zbivanja na tržištu i ako Cristiano Ronaldo vrijedi 94 milijuna eura, onda je i Riberyjeva cijena tu negdje. Ne ponude li zainteresirane strane toliko, onda će Ribery ostati kod nas do kada mu ugovor ne istekne u lipnju 2011. godine', kazao Beckenbauer.
 

Više o