Tenis
Tenis

Vesnina osim Venus Williams srušila i kamermana

Elena Vesnina pobrinula se za iznenađenje dana pobijedivši uvodnog dana trećeg Grand Slam turnira u sezoni Amerikanku Venus Williams...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Peterostruka vimbldonska pobjednica izgubila je meč prvog kola prvi i jedini put u All Angland Clubu od svog debitantskog nastupa 1997. godine. Pobijedila je tada 18-godišnju Venus godinu dana starija Poljakinja Magdalena Grzybowska.

Vesnina je bila nemilosrdna razbivši stariju sestru Williams 6-1, 6-3. Nakon dobro odrađenog posla, na putu prema svlačionici, zaustavila se da bi nekome iz publike dala autogram. Kombinacija njezina i kretanja osobe iz publike na čiju se loptu potpisala iz ravnoteže je izbacila BBC-ova snimatelja koji je pao na pod, a za sobom povukao i svoju tešku kameru postavljenu na tronožac, koja je pala preko njega.

Snimatelj po imenu Colin - na njegovu i sreću njegove obitelji prezime nije poznato! - pri bizarnoj se nezgodi nije ozlijedio. Vesnina je to provjerila uvjerivši se da je Colin dobro, ali tek nakon što se djetinje nasmijala njegovoj nezgodi. (TS)