Tenis
Tenis

Ivo Karlović opsjednut seksom?

Hrvatski tenisač Ivo Karlović ubacio se u hip hop vode. Njegov singl 'Baš sve' govori o skrivenim strastima 'Diva sa Šalate', tenisača kojeg su mnogi do danas smatrali pristojnim i dobrim dečkom.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U suradnji sa poznatim producentom Baby Dooksom Ivo Karlović napravio je hip hop singl 'Baš sve'. Uz stenjanje žena u pozadini u pjesmi se uglavnom repa o seksualnim fantazijama našeg slavnog tenisača, uz nezaobilazno veličanje penisa 'Diva sa Šalate'.

'Ja ne igram košarku i ne zovem se Denis, al sam visok kao on i bolji mi je penis,' ide u pripjevu pjesme, a valja izdvojiti i romantični stih 'dođi skini se, pokaži nogice ispod minice, joj što volim Severine i Alavanjice, sisice razne Vlatkice pokose njihove kokose, fensi ribice fensi losose'.

Poput svakog dobrog hip hopera, Karlović se u svojem hitu predstavio kao muškarac opsjednut seksom, kojem slava jedino i služi u svrhu zadovoljavanja vlastite pohote.

>> ATP Pariz: Poraz Karlovića

24. tenisač svijeta možda će uskoro postati prvi hip hoper svijeta, ali na teniskom planu mu ne cvjetaju ruže. Nakon što je izgubio od Stadlera u 1. kolu Wimbledona činilo se da je dotaknuo dno, no prošlotjedni poraz od 'zemljaša' Lapenttija usred dvorane dokaz je da 'Div sa Šalate' više nije favorit apsolutno protiv nikog.