Nogomet
Nogomet

Znate li zašto suigrači Modrića zovu David Guetta?

Španjolska Marca nadjenula je zanimljiv nadimak najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću, dok ga istovremeno suigrači nazivaju po poznatom DJ-u - David Guetta...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

"Način na koji se omaleni Luka Modrić kreće travnjakom s tim snažnim nogama i dugačkom kosom koja neprestano leprša, podjeća na ponija", stoji u prvoj Marcinoj rečenici u tekstu posvećenom sjajnim igrama našeg reprezentativca u posljednjih nekoliko tjedana.

>> Čemu su se to toliko čudili Ronaldo i Modrić?

"Izvedbe hrvatskog reprezentativca su u posljednjih mjesec dana izvanredne. Modrić je dosegao vrhunac svoje forme u pravo vrijeme, a sve je krenulo sjajnim pogotkom Manchester Unitedu na Old Traffordu. U posljednjih je pet utakmica Primere upisao po 90 minuta, što je dokaz da mu trener Jose Mourinho sve više i više vjeruje.

U uzvratnoj utakmici protiv Galatasarayja u Istanbulu Modrić je bio pokretač svake smislene akcije "los blancosa". Real je kontrolirao susret u prvih 60 minuta igre, pretežno zahvaljujući Modriću. Čak i u kriznim trenucima (tri gola Galatasarayja) Modrić je bi najbolji igrač na travnjaku, te je u nekoliko navrata spasio svoju momčad novih neugodnosti.

Modrić je u toj utakmici odigrao 66 dodavanja, gotovo dvostruko više od Nijemca Mesuta Özila (34). Hrvat je svojim predstavama u potpunosti utišao svoje kritičare", stoji u Marcinom tekstu!

Podsjetimo, Real je u utorak izborio polufinale Lige prvaka, iako je poražen s 3-2 u Istanbulu (prva utakmica pobjeda Reala 3-0).

Spomenimo i da je razlog što ga suigrači zovu David Guetta njegova ljubav prema elektronskoj glazbi, točnije prema pjesmama spomenutog DJ-a. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.