Nogomet
Nogomet

Wenger 'prijeti' zvijezdi Arsenala: Produži ugovor ili ćeš biti prodan!

Arsene Wenger upozorio je brzonogog krilnog nogometaša svoje momčadi Thea Walcotta (23) da ubrzo donese odluku oko produljenja ugovora s "topnicima"...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Aktualni ugovor Walcottu istječe sljedećeg ljeta, a krajem ovoljetnog prijelaznog roka pojavila su se nagađanja da je na izlaznim vratima kluba. Na kraju je Walcott ostao, ali se nećka oko parafiranja produljenja prema kojem bi mu, navode engleski mediji, tjedna plaća iznosila oko 95.000 funti tjedno.

Usred neizvjesnosti oko svoje budućnosti Walcott je ujedno izgubio mjesto u udarnom sastavu i prilike je ove sezone dobivao ulazeći s klupe.

"Nisam ga izabirao, to je istina. I dalje se nadam da ćemo produljiti i sljedeća će dva mjeseca biti ključna jer nakon toga, što dulje takva situacija potraje, to će biti teže", rekao je Wenger za Daily Mirror.

"Nadajmo se da ćemo pronaći rješenje u sljedeća dva mjeseca, ali činjenica da ne igra redovito u ovom trenutku je istinita, iako nije nužno povezana sa situacijom oko njegovog ugovora. Sve će zavisiti oko potreba momčadi i kluba (o eventualnoj prodaji Walcotta u siječnju, op.a.). Možemo si priuštiti da odradi ugovor do kraja, ako će biti potrebno. Niti jedan igrač nije sretan ako ne igra."

Podsjećamo, Arsenal je u posljednja dva ljetna prijelazna roka ostao bez najvećih zvijezda momčadi poput Cesca Fabregasa, Samira Nasrija, Robina van Persieja i Alexa Songa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.