Nogomet
Nogomet

U Liverpoolu impresionirani Jelavićem: 'Opasan je golgeter, a visok je i jak!'

Danny Wilson, 19-godišnji Liverpoolov obrambeni nogometaš, u utorak je prvi put zaigrao protiv hrvatskog reprezentativca u redovima Glasgow Rangersa Nikice Jelavića...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na Ibroxu su domaći nogometaši pobijedili goste iz Liverpoola 1-0 golom Leeja McCullocha, a Wilson je zaigrao prvu utakmicu protiv bivših suigrača, koje je napustio u ljetu prošle godine prešavši u redove kluba s Anfielda.

"Prvi put sam u utorak vidio Jelavića izbliza na terenu. Napustio sam Rangerse taman malo prije no što je on došao", rekao je Wilson nastavivši:

"Vidio sam u prijenosima na televiziji da je dobar igrač. No, ono što sam osjetio u utorak u borbi s njim jednostavno me impresioniralo. Visok je i jak nogometaš. Jako je dobar u zraku i u završnici. Pokazao je već jako dobro koliko je opasan golgeter."

"Već je prošle sezone bio vrlo važan za momčad. Čim se ozlijedio, osjetilo se koliko nedostaje. Uspiju li ga u klubu sačuvati ove sezone, donijet će Rangersima opet jako puno golova", izjavio je mladi stoper, očito iz navijačke perspektive.

Jelavić je inače odigrao prvih 45 minuta utakmice.