Nogomet
Nogomet

U četiri dana doveli u pitanje naslov: 'Ovo je veliki udarac za Real'

Real Madrid je od prvog favorita za naslov prvaka Španjolske u samo četiri dana pao na ljestvici na treću poziciju. Ipak, u Madridu vjeruju kako do kraja sezone mogu preokrenuti stvari u svoju korist...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

31 utakmicu trajao je Realov niz neporaženosti, no u samo četiri dana uslijedili su porazi od Barcelone 4-3 na Santiago Bernabeuu te od Seville 2-1 na Sanchez Pizjuanu. Odjednom se situacija za Madriđane posve okrenula i s gubitkom šest bodova uslijedio je pad s prvog na treće mjesto.

Isco je svjestan koliki je to udarac za Real Madrid, ali nada u naslov prvaka ne nestaje i vjeruje da se situacija može okrenuti.

''Ovo je veliki udarac za nas jer su te dvije utakmice apsolutno promijenile sliku ljestvice. Međutim, mi smo Real Madrid i moramo se podići. Imamo još osam utakmica do kraja i vjerujemo u svoje mogućnosti te da možemo do naslova prvaka. Već smo to napravili, vratili se iz šest bodova minusa i zašto ne bi opet uspjeli'', tvrdi Isco.

U subotu Madriđane očekuje dvoboj protiv Rayo Vallecana u kojem se očekuje isključivo pobjeda.

''Dobro je da tako brzo igramo protiv Rayo Vallecana. Taj susret nam može omogućiti povratak na pobjedničke staze što je neophodno u ovom važnom dijelu sezone. Navijači su razočarani, ali mogu biti mirni. Još uvijek smo u borbi za tri trofeja i dat ćemo sve od sebe da ih osvojimo. Vrlo nam je važno da stanu uz momčad'', dodaje Isco. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o