Nogomet
Nogomet

Tottenham 0 - golman Newcastlea 14: 'Najbolja vratarska izvedba koju sam vidio!'

Tottenham je ovog vikenda dočekao Newcastle u nadi da pobjedom može zadržati mjesto u zoni Lige prvaka...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Međutim, već u 13. minuti šok na White Hart Laneu. Gosti su preko francuskog napadača Remyja došli u vodstvo. Spursi su se brzo oporavili, razvili svoju igru, stvarali šanse, no Svrake su izdržale do samog kraja, upisavši slatku minimalnu pobjedu.

Apsolutni junak: Tim Krul. Nizozemski vratar imao je možda i najbolju utakmicu života. Krul je upisao rekordnih 14 obrana, a neke od njih bile su uistinu čudesne. 

„To je bila jedna od najboljih vratarskih izvedbi koje sam ikada vidio. On je najbolji vratar Nizozemske i to je potvrdio i na ovom susretu“, kazao je oduševljeni Alan Pardew, trener Newcastlea.

Krul je na St. James Park stigao još u tinejdžerskim danima za 'smiješnih' 300 tisuća eura. Danas mu je 25 godina, a njegova vrijednost procijenjena je na 7.5 milijuna eura. Ima pet nastupa u dresu Nizozemske i trenutno je alternativa Maartenu Stekelenburgu. Pogleda li izbornik Louis van Gaal video s Krulovim obranama protiv Tottenhama, mogao bi se vrlo lako predomisliti po pitanju 'jedinice' Oranja...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.