Nogomet
Nogomet

Strašan Real: Zidane uvjerio Isca, čekaju se Bale i Cavani!

Španjolski dnevni list AS tvrdi da će Real Madrid, nakon što je postalo izvjesno da će novi trener postati Carlo Ancelotti, ubrzati realizaciju dva ključna ovoljetna transfera...

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

AS tvrdi da su pregovori vezani za Garetha Balea i Isca u uznapredovanoj fazi, te da će Real dovršiti posao već u srpnju. Real za Isca, za čije se usluge bori s Manchester Cityjem, nudi 30 milijuna eura, iako njegova otkupna klauzula u ugovoru iznosi svega pet milijuna više.

Sportski direktor Reala Zinedine Zidane navodno je uvjerio Iscova oca da će njegov sin dobiti veliku minutažu u "kraljevskom klubu", što bi mogao biti ključan detalj u odluci najboljeg mladog igrača Europe.

AS očekuje da će pregovori oko Balea potrajati nešto dulje, ali je uvjeren da će Real u konačnici slomiti predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, baš kao što je to prošloga ljeta učinio u slučaju Luke Modrića. Real bi za sjajnog velškog reprezentativca trebao ponuditi ne manje od 80 milijuna eura.

Napoli će tražiti Khediru i Moratu

I dalje traje utrka za 26-godišnjim urugvajskim nogometašem Edinsonom Cavanijem za kojeg boj vode Real Madrid, Manchester City i Chelsea.

Prve dvije momčadi spomenute dvije momčadi su u boljoj poziciji od Chelseaja, no iza svega stoji ono što je Napoli odavno odredio, a to je odštetna klauzula koju mora platiti budući kupac želi li Urugvajca i iznosi 63 milijuna eura.

Kada bi se samog Cavanija pitalo on bi vjerojatno izabrao odlazak u Real. Tako je barem sam spominjao u izjavama. I po napisima iz španjoskih i talijanskih medija čini se da je Real trenutačno najbliže nogometašu koji je prošle sezone s 29 pogodaka bio uvjerljivo najbolji strijelac Serie A.

No, Napoli ima u tom slučaju i drugačije prohtjeve od 63 miliijuna eura. Spreman je razgovarati o zamjeni, odnosno, u slučaju odlaska Cavanija u Real tražili bi Napolitanci Samija Khediru i mladu nadu Reala Alvaru Moratu, uz vjerojatno dodatnu manju milijunsku svotu. U obzir Napoliju navodno dolazi i sam Morata ili Khedira, uz veći financijski priljev.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.