Nogomet
Nogomet

Stigla prva ponuda za Kranjčara? 'Njegova budućnost je u rukama Spursa'

Iz dana u dan sve je više zainteresiranih klubova za usluge Nike Kranjčara iz Tottenhama…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U zadnje vrijeme su se mnogi klubovi spominjali u kontekstu transfera 26-godišnjeg Nike Kranjčari. Razni izvori javljali su o zanimanju Rome, Liverpoola, kijevskog Dinama, Celtica, Wolfsburga i Atletico Madrida. A u četvrtak je želju za dovođenje hrvatskog veznjaka iskazao i Everton.

Trener 'Toffeesa' David Moyes traži zamjenu za motora momčadi Mikaela Artetu koji je na izlaznim vratima Goodison Parka. Problem bi Evertonu mogla biti visoka odšteta koju traži Tottenham.

>> Niko silom želi otići iz Tottenhama, tata Zlatko sretan u Crnoj Gori!

>> Na pomolu spektakularna razmjena za Kranjčara?

Klub iz Liverpoola spreman je ponuditi 8,5 milijuna eura, a zna se da Redknapp sada za Niku traži čak 15 milijuna eura.

No, hoće li Niko Kranjčar ovoga ljeta napustiti Tottenham ili ne, odlučit će isključivo klub s White Hart Lanea, tvrdi agent hrvatskog reprezentativca Adrian Aliaj.

''Ne mogu komentirati nikakve špekulacije vezane uz prijelazni rok. Pročitao sam u novinama mnoge priče i vijesti, ali samo Tottenham odlučuje o tome hoće li Niko ostati na White Hart Laneu ili ne. Njegova budućnost je u rukama Tottenhama. Niko s njima ima ugovor i ja ne mogu reći hoće li ostati. Ono što je sigurno jest da je njegov prioritet igrati puno češće nego što je bio slučaj prošle sezone'', izjavio je Aliaj za stranicu firenzeviola.it.