Nogomet
Nogomet

Spursi odbili rekordnu ponudu za Modrića i prijete mu nepuštanjem među Vatrene

Tottenham i dalje ne pušta Luku Modrića u Chelsea. Prema napisima Daily Maila odbijena je i treća ponuda za hrvatskog nogometnog reprezentativca teška 30 milijuna funti.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, licitacija ponudama krenula je od 22 milijuna, druga ponuda težila je 27 milijuna, a sada je odbijena i najnovija. Engleski dnevnik navodi da je Tottenhamov predsjednik Daniel Levy odbio ne samo posljednju u nizu Chelseajevih ponuda, već i da je poručio klubu sa Stamford Bridgea da neće razmišljati niti eventualnim novim ponudama.

Istovremeno, menadžer Tottenhama Harry Redknapp rekao je Modriću da se pripremi zaigrati za "spurse" u nedjeljnom premierligaškom ogledu protiv Manchester Cityja, a Teleghraph navodi da su "spursi" navodno hrvatskom veznjaku zaprijetili da ga u slučaju neigranja protiv Cityja neće pustiti na reprezentativno okupljanje sljedećeg mjeseca u kvalifikacijskim dvobojima za Euro protiv Malte i Izraela.

Podsjećamo, Modrić nije zaigrao u ponedjeljak protiv Manchester Uniteda, kako je Redknapp priznao jer "mentalno nije na pravom mjestu", a neće zaigrati ni sutra u uzvratu play-off dvoboja za Europa ligu protiv Heartsa.

Kako bilo, očito je da će se saga o Modrićevom potencijalnom transferu nastaviti do samog zatvaranja prijelaznog roka 31. kolovoza jer, dodaje Daily Mail, u Chelseaju vjeruju da je novi "odbijanac" dio Levyjeve taktike, pa će na White Hart Lane "sletjeti" nova ponuda koja će uključivati visoki novčani iznos plus igrača, vrlo vjerojatno Yossija Benayouna.