Nogomet
Nogomet

Mourinho se družio s Maminjom: 'Njegov sin je menadžer Luke Modrića'

Madridski As piše kako je HNS pripremio Luki Modriću party iznenađenja te tortu s 27 rođendanskih svijeća...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Veznjak Real Madrida danas je napunio 27 godina, a španjolski list ističe kako je trener Reala Jose Mourinho samo zbog njega došao u Zagreb pogledati utakmicu Hrvatske i Makedonije. Tvrde kako se Mourinho u svakom pogledu dobro proveo u kratkom posjetu Zagrebu te da je oduševljen prijemom. As dodaje kako Mourinho ima posvuda dobre prijatelje, bez obzira radi li se o malim ili velikim klubovima. Navodno još uvijek razmjenjuje mailove s čelnicima APOEL-a iz Nikozije.

>> Čestitali Modriću: Sretan ti prvi rođendan u Realovu dresu!

>> Novi 'sudar' Mourinha i Jurčića, Čačić ostao suzdržan i postao milijunaš

Španjolci nadalje pišu da se Mourinho u Zagrebu sprijateljio s hrvatskim izbornikom Igorom Štimcem i bivšim napadačem Reala i trenutačnim predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. Marca, primjerice, prenosi da je Šuker poklonio Mourinhu hrvatski dres sa svojim imenom i slavnom devetkom na poleđini. Poklon je navodno oduševio slavnog Portugalca.

„Mourinho je u društvu svojeg velikog prijatelja Predraga Mijatovića posjetio sjedište zagrebačkog Dinama, s kojim je Real prošle sezone igrao u skupini Lige prvaka. Tamo se družio s glavnim čovjekom Dinama i hrvatskog nogometa Zdravkom Mamićem. Njegov sin Mario menadžer je Luke Modrića (i 95 posto hrvatskih zvijezda)“, piše madridski As te prenosi Mamićevu izjavu kako mu je Mourinho rekao da se okladio s prijateljima da će Dinamo ove sezone osvojiti barem pet bodova u Ligi prvaka.

Uglavnom, cijeli tekst intoniran je u pozitivnom svjetlu. U Španjolskoj se očito iznimno cijeni hrvatski nogomet, a posebice Davor Šuker i Luka Modrić, te Dinamo kao rasadnik kvalitetnih igrača i njegov glavni čovjek Zdravko Mamić kojeg smatraju najzaslužnjim za uspjehe zagrebačkog kluba.