Nogomet
Nogomet

Skupocjeni Eto'o zadovoljan debijem i ne dobivanjem banane

U 80. minuti utakmice 22. kola ruske nogometne Superlige kamerunski je napadač Anžija iz Mahačkale Samuel Eto'o matirao domaćeg vratara Stipu Pletikosu za konačnih 1-1 kod Rostova.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Matirao ga je zapravo Jurij Žirkov, još jedno skupocjeno ovljetno pojačanje kluba iz Dagestana, koji se sjajnom soloakcijom probio desnu stranu domaće obrane i pored istrčalog golmana hrvatske reprezentacije servirao Kameruncu priliku koja se ne propušta.

"Propustili smo nekoliko dobrih prilika tijekom utakmice. Pokušat ćemo to nadoknaditi u utakmicama koje slijede. Generalno, zadovoljan sam svojim debijem", rekao je Eto'o, najskuplji nogometaš na svijetu u ovom trenutku, koji je u igru ušao u 58. minuti.

"Vrlo sam zahvalan publici na prijaznoj dobrodošlici, s obzirom na činjenicu da smo gostovali. Bilo je vrlo ugodno igrati u Rostovu. Volio bih da tako bude i pri našim idućim gostovanjima", naglasio je 30-godišnji napadač aludirajući na neugodnosti koje je dosad s banama u Rusiji imao njegov klupski suigrač Roberto Carlos.

Je li istina da ste majicu iz svog debitantskog nastupa obećali kamerunskom predsjedniku?

"Ne, nego ocu. Njemu ide prva, supruzi druga."