Nogomet
Nogomet

Redknapp isijava od sreće nakon prijelaznog roka: Vrlo smo jaki!

Nakon uspješno okončanog posla u prijelaznom roku, trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp počeo je isijavati zadovoljstvo i optimizam...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Doveli su Spursi u svoje redove veznjaka West Hama Scotta Parkera i napadača Manchester Cityja Emmanuela Adebayora. Redknapp, međutim, zna da najveće pojačanje za klub predstavlja ostanak hrvatskog veznjaka Luke Modrića.

''Oduševljen sam što je Luka Modrić i dalje s nama. Predsjednik je održao riječ. Nadam se da će Luka sada krenuti kako zna i odraditi izvrsnu sezonu s nama. Sada smo vrlo jaki u srednjem redu. Došao je Scott Parker, od ozljede se oporavlja Sandro, a također imamo Toma Huddlestonea i Jakea Livermorea'', rekao je za klupske internetske stranice Redknapp dodavši:

''Scott je upravo ono što nam je trebalo. Dobar je karakter i izniman profesionalac sa sjajnim stavom. Bit će nam fantastičan na i izvan travnjaka.''

''Također smo vrlo zadovoljni dolaskom Emmanuela Adebayora, koji će nam dati mnoge nove napadačke opcije. Bio je izvanredan protiv nas prošle sezone u Ligi prvaka kada je igrao za Real Madrid. Ima fantastične igračke kvalitete i bude li ih demonstrirao kod nas, bit ćemo uistinu vrlo opasni.

''Radujemo se sada ostatku sezone. Imamo vrlo dobru momčad. Bit će uzbudljivo'', zaključio je menadžer Spursa.