Nogomet
Nogomet

Tottenham najavio prodaju: Modrić od sljedeće sezone u dresu velikog europskog kluba?

Nekoga od najskupljih eksponata u svojoj svlačionici, poput Luke Modrića, Garetha Balea ili Rafaela van der Vaarta, londonski bi nogometni klub Tottenham ovog ljeta ipak mogao prodati...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Takvu je mogućnost najavio predsjednik kluba Daniel Levy govoreći na Londonskoj burzi, objasnivši je potrebom uravnotežavanja poslovnih knjiga, u kojima klub s White Hart Lanea trenutačno očito ima višak na rashodovnoj strani.

''U ovom trenutku imamo jedan od najbogatijih igračkih kadrova u Premierligi. Važno je da u budućnosti kreiramo zdraviju ravnotežu između konkurencije za mjesto u momčadi i stvaranja igrača koji će igrati konzistentnije'', rekao je Levy, očito ciljajući na činjenicu da trener Harry Redknapp u kadru drži puno ne baš jeftinih nogometaša koje ne koristi, poput naših Kranjčara i Pletikose.

''Ta nam je strategija donijela širinu potrebnu za uspjeh u Ligi prvaka, ali morat ćemo pronaći ekonomičniji način'', dodao je Levy.

Drugim riječima, ne uspije li Redknapp sa svojim igračima i ove sezone izboriti Ligu prvaka, slijedi rasprodaja, što znači da bi Luka Modrić mogao odjenuti dres Manchester Uniteda ili Intera, dva kluba koji ga njaviše žele.