Nogomet
Nogomet

Poruka iz Europe Neymaru: 'On je nogometni Justin Bieber, najbolji na Youtubeu...'

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša Neymar dobio je poruku od Joeyja Bartona.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

'Zločesti dečko' engleskog nogometa Joey Barton kruh zarađuje u Marseilleu. Poznat je po svom temperamentu i ne baš lijepoj naravi zbog koje je puno poznatiji nego zbog nogometnog talenta. Zato voli provocirati kad se već ne može umijećem na terenu ni približiti nogometnim veličinama.

U derbiju francuskog prvenstva Zlatanu Ibrahimoviću je pokazao kako ima velik nos. Ibra se samo nasmijao što je dobro za Bartona koji je mogao završiti i sa šljivom na oku. Jedan od najvećih brbljavaca u nogometu sada se obrušio na brazilskog čarobnjaka Neymara.

Putem Twittera je poručio kako je 'Neymar nogometni Justin Bieber'. Aludirao je na Neymarovu popularnost i imidž ne samo nogometne zvijezde. Poručio mu je kako nije na razini Messija i Ronalda kao što ljudi pričaju te dodao:

''Na Youtubeu je briljantan, ali u realnosti piz.... Zapravo, nevjerojatno je što nekoliko snimki može postići. Možda bi trebao i ja nešto snimiti u svom dvorištu. I molim vas, prestanite pričati o njegovim golovima u Brazilu. I ja sam jedne sezone u ligi za 14-godišnjake zabio 77 golova. Pa što?''

No, nije samo pokušao uvrijediti Neymara. Engleski je nogometaš usporedio brazilsku reprezentaciju s Harlem Globetrottersima. Vjerojatno ni Neymaru ni reprezentaciji to neće teško pasti, jer za Bartona vjerojatno nisu nikad ni čuli...
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.