Nogomet
Nogomet

Pogledajte fantastične golove Radoševića za mladu momčad Napolija

Josip Radošević debitirao je za Napoli, ali ne za prvu momčad nego za ekipu do 20 godina.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Napoli je na snažnom Viareggio Cupu s 4:0 pobijedio Lecce, a Radošević je bio autor prvog i posljednjeg pogotoka.

Mrežu Leccea načeo je u 26. minuti, kada je iskosa s lijeve strane na spavanju uhvatio suparničkog vratara i zabio sličan pogodak poput onog Andree Pirla našoj reprezentaciji na Euru u Poljskoj.

Napoli je drugim i trećim golom potpuno riješio pitanje pobjednika, a u 81. minuti Talijani su se još jednom upoznali s gromovitom desnicom mladog Dugopoljca.

Nekoliko je kandidata bilo za izvođenje slobodnog udarca, ali tukao je Radošević, i skinuo paučinu iz gornjeg lijevog kuta Lecceova gola...

"Uživao sam u utakmici jer sam osjećao da se odlično razumijem na terenu sa svim suigračima. Drago mi je što mi je trener ukazao povjerenje", rekao je za službenu internet-stranicu Napolija Radošević.

Radoševića je nahvalio Giordano Bruno, nekadašnji Napolijev igrač iz 80-ih godina: "Kada je kod nas stigao nogometaš iz Hrvatske vjerojatno su mnogi pretpostavili kako je u pitanju tehnički sjajan igrač, talentiran i prepun imaginacije. No, Radošević je drugačiji primjer. On je strašno jak, baš me podsjeća na Gattusa."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.