Nogomet
Nogomet

Petrić nakon neočekivanog boda protiv Herthe: 'Igrali smo toplo-hladno'

Hrvatski napadač priznao je kako u subotnjem remiju s Herthom nisu bili dovoljno koncentrirani.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić komentirao je za službenu web-stranicu svog HSV-a subotnji domaći remi (2-2) s Herthom u 2. kolu njemačkog prvenstva.

Bila je to utakmica u kojoj je HSV vodio u dva navrata, prvi put golom Petrića iz jedanaesterca u 25. minuti, ali je na kraju Andre Mijatović donio Herthi bod pred sam kraj.

"Prema šansama Hertha nas je mogla voditi 2-0, 3-0. Stoga mislim da možemo biti zadovoljni s bodom. Na trenutke smo igrali dobar nogomet, na trenutke slabiji. Kod vodstva 1-0 nismo imali pameti sačuvati prednost do poluvremena. Čak i kada bismo oduzeli protivniku loptu, lopte nismo gurali u kontranapade kako bi trebalo. Zato moramo raditi na tome", rekao je Petrić.

S druge strane, Mijatović, koji je postigao pogodak za izjednačenje u 88. minuti, itekako je zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Pokazali smo pravu igru i mislim da smo svima dokazali da nam je mjesto u ligi", komentirao je Mijatović za klupsku web-stranicu.

"Od samog početka smo bili bolji i stvorili smo puno prilika. Na kraju nismo imali dovoljno sreće i mislim da je osvojeni bod premalo. Ovakva izvedba daje nam nade za sljedeće utakmice, ali moramo se dokazivati sami sebi iznova i iznova," kazao je Mijatović dodavši kako im nije bilo lako.

"Igrali smo protiv dobre momčadi i usprkos činjenici da smo dva puta zaostajali i dobroj atmosferi na stadionu, uspjeli smo se vratiti. Pokazali smo strast, odlučnost i vjeru, pa zato mislim da smo zaslužili izjednačujući gol", zaključio je hrvatski nogometaš, koji je HSV-ovu mrežu zatresao glavom nakon udarca iz kuta.

Herthi je osvojeni bod bio prvi ovosezonski u Bundesligi, budući je u 1. kolu poražena u Berlinu od Nürnberga s 1-0.