Nogomet
Nogomet

Nije sretan: Ronaldinhu je dosta i vraća se u Brazil?

Nastavlja se, i nastavit će se idućih mjeseci, priča o budućnosti 30-godišnjeg brazilskog nogometaša Ronaldinha koji i dalje nosi dres Milana. No, odlazak na kraju sezone je definitivno aktualan...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ove sezone Ronaldinho nije u prvom planu Milanovog trenera Allegrija, a kako se po običaju dobitna momčad ne mijenja (Milan je uvjerljivo vodeća momčad talijanske Serije A s plusom od šest bodova pred prvim pratiteljima), moguće je i da će ubuduće Brazilac češće sjediti na klupi za pričuve nego li igrati.

Stoga su se prelijevale priče po kojima Ronaldinho odlazi u američku MLS lige ili natrag u domovinu. Potvrdio je takvo što, još jednom, i njegov brat i agent Roberto de Assis.

''Otvoreni su pregovori s Palmeirasom. Odlazak u taj klub je moguć, ali trenutačno ništa nećemo najavljivati. Ronaldinho ima ugovor do kraja sezone, a u međuvremenu ja radim svoj posao, kao i Ronaldinho svoj,'' rekao je brat i dodao:

''Ronaldinho ima veliku želju za odlaskom u Brazil. Jer, tamo ipak nije osvojio neke trofeje koje želi. Palmeiras bi pritom, po mom sudu, bio dobar izbor.''

Recimo da je Ronaldinho prije dolaska u Europi nosio u Brazilu samo dres Gremija.

Više o