Nogomet
Nogomet

Nevjerojatno: Klose, Olić, Gomez, Ribery i Mueller srozavaju reputaciju Bayerna

Nogometaši minhenskog Bayerna i dalje ne ostvaruju dobre rezultate u Bundesligaškoj sezoni, u kojoj brane naslov prvaka...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U petak je Bayern gostovao u Hamburgu, u prvoj utakmici 9. kola njemačkog prvenstva, te se kući vraća s bodom nakon što je utakmica završila bez pogodaka.

S utakmicom više Bayern se nalazi točno na sredini ljestvice. Na devetom su mjestu sa po tri pobjede, remija i poraza, što ne zadovoljava niti najmanje kriterije kluba. Ljut je nakon odigranih 0-0, na sjeveru Njemačke, bio i nizozemski trener na klupi bavarske momčadi Louis van Gaal.

'Nakon utakmice sam ušao u svlačionicu i rekao svojim igračima da mogu žaliti za propuštenom prilikom. Morali smo pobijediti. Imali smo preko puta sebe suparnika koji je u zadnjih petnaest minuta stao. Hamburg je ostao bez snage, a mi to nismo iskoristili', rekao je Van Gaal i dodao:

>> VIDEO: Još jedno zabrinjavajuće izdanje Bayerna, Olić se vratio s maskom

'Donekle sam zadovoljan igrom, ali rezultat je izostao. Opet smo kiksali u realizaciji.'

Nevjerojatno zvuči jedan podatak trenutačno u Bundesligi. Znate li koja je momčad zabila najmanje pogodaka? Da, u pitanju je Bayern. Zabili su osam pogodaka kao i Soldin Köln, no Podolski i društvo su odigrali 90 minuta manje.