Nogomet
Nogomet

Napoli dovodi još jedno pojačanje iz Reala: Odšteta dogovorena!

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je Napoli postigao dogovor s Real Madridom oko kupovine argentinskog napadača Gonzala Higuaina...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Napolitanci bi, prema tom izvoru, trebali platiti Madriđanima 35 milijuna eura odštete, ali još se uvijek čeka pristanak 25-godišnjeg nogometaša. Higuain je prije nekoliko tjedana dogovorio sve uvjete s Arsenalom, ali transfer nije realiziran jer ''topnici'' nisu htjeli platiti više od 27 milijuna eura odštete.

Napoli je u intenzivnu potragu za napadačem krenuo nakon što je prošli tjedan prodao Edinsona Cavanija PSG-u za 63 milijuna eura. Pokušao je talijanski klub dovesti Brazilca Leandra Damiaa iz Internacionala, ali kad su se pojavile poteškoće u pregovorima, okrenuo se Higuainu.

S Realom Napolitanci ovo ljeto imaju sjajne odnose. Već su doveli iz Madrida veznjaka Josea Mariju Callejona, a u međuvremnu je potpisao i branič Raul Albiol. Transfer je službeno potvrdio klub iz Napulja.

Raul Albiol potpisao za Napoli

Marca piše da će Real za 27-godišnjeg braniča primiti 11 milijuna eura odštete.

Albiol je karijeru počeo u Valenciji iz koje je 2009. prešao na Santiago Bernabeu, uz odštetu od 15 milijuna eura. Prošle je sezone skupio 18 nastupa u Primeri, a za španjolsku je reprezentaciju dosad odigrao 40 utakmica. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.