Nogomet
Nogomet

Pogledajte kako su velikog brazilskog talenta iznenadili za rođendan!

Najtalentiraniji brazilski nogometaš današnjice Neymar postigao je jubilarni 100. gol u karijeri, u 5. kolu Prvenstva Paulista, prvenstvu savezne brazilske države Sao Paulo...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Zabio je Neymar u 66. minuti glavom nakon ubacivanja iz slobodnog udarca Paula Henriquea Gansa i tako došao do jubilarnog gola na svoj 20. rođendan.

No, njegov gol nije Santosu donio niti bod budući je Palmeiras u završnici, u samo tri minute, zabio dva gola preko Fernanda i Juninha Barbose i došao do pobjede. Oba je gola Palmeiras zabio s igračem više nakon isključenja Ibsona u 87. minuti.

Santosu je pretrpljeni poraz bio prvi u sezoni, te je pao na tek deseto mjesto ljestvice, dok je Palmeiras ostao neporažen i drži četvrto mjesto.

A uoči nedjeljnog ogleda s Palmeirasom, Neymar je 20. rođendan proslavio u hotelu u Sao Paulu sa svojim suigračima, koji su mu pripremili pravo iznenađenje. Naime, dobio je po glavi s brašnom i čokoladnim sirupom.

Detalji 'spačke' nisu poznati, a Neymar je fotografiju na kojoj se jasno vidi kako su se zabavljali, objavio na svom Twitter profilu. Veselo je bilo i ispred hotela. Naime, brazilski mediji prenose kako je nekolicina najvjernijih fanova talentiranog mladog Brazilca ostala ispred hotela do sitnih noćnih sati pjevajući rođendanske pjesme svom idolu. Neymar je nekoliko puta izašao na prozor kako bi ih pozdravio i zahvalio im na podršci.

Prvenstvo Paulista, 5. kolo:

Santos - Palmeiras 1-2

Corinthians - Bragantino 1-1

Ponte Preta - Sao Paulo 1-3

Sao Caetano - Guarani 0-1

XV de Piracicaba - Oeste 2-1

Linense - Guaratingueta 4-2

Redoslijed: 1. Sao Paulo 13, 2. Paulista 13, 3. Corinthians 13, 4. Guarani 10..., 10. Santos 6...