Nogomet
Nogomet

Mourinho i Ronaldo galamili jedan na drugog u svlačionici?

Neki španoljski mediji, uključujući El Mundo Deportivo iz Barcelone, pišu kako je došlo do žestoke rasprave između dva najpoznatija imena u Real Madridu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Real je u Kupu kralja slavio protiv Valencije s 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala. Bilo je u Madridu puno promašaja s jedne i druge strane, a iz Valencije su ispaljene otrovne strelice na račun sudaca i pritiska domaćina na iste.

No, bilo je zanimljivo i nakon utakmice, ako je vjerovati španjolskom portalu sportyou.es kojeg ugledni El Mundo Deportivo navodi kao izvor. Navodno je došlo do glasne rasprave između Josea Mourinha i njegovog ljubimca Ronalda.

Cristiano se naljutio jer, piše spomenuti portal, Mourinho prečesto kritizira njegove poteze tijekom utakmice. Svađa je bila takvog intenziteta da su se morali umiješati i ostali igrači kako bi smirili uzavrele strasti.

Isti izvor tvrdi kako je intervenirao čak i predsjednik kluba Florentino Perez koji je odmah saznao za svađu te riješio stvar. Španjolski mediji pitaju se hoće li Mourinho povući neki potez kako bi dokazao tko je gazda u svlačionici. To je propustio učiniti nakon kritike Ronalda kako su u El Clasicu igrali predefenzivno.

No, kada pogledamo kako je Real izgledao bez Ronalda protiv Osasune (0:0) sumnjamo da će biti ikakvih posljedica za najboljeg nogometaša madridskog kluba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.