Nogomet
Nogomet

'Moj posao je jednostavniji uz posebnog Modrića'

Kolo prije kraja razigravanja po skupinama Lige prvaka nogometaši Tottenhama izborili su osminu finala elitnog klupskog europskog natjecanja...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Proboj u nokaut-fazu iz skupine A u kojoj su bili i aktualni prvaci, nogometaši Intera, te Werder i Twente, oduševljeno je prokomentirao strijelac Peter Crouch:

''Po prvi puta igramo u Ligi prvaka i postignuti uspjeh već je sada velik. Ipak, ne namjeravamo ovdje stati već pokušati doći u natjecanju što je moguće dalje zbog nas samih, kao i naših navijača. Idemo redom, želimo prvo mjesto u skupini'', kaže strijelac tri gola i dvostruki asistent u pet utakmica Lige prvaka i dodaje:

''Sjajno je igrati s pojedincima koje imamo u momčadi. Uz toliko talenta i moj posao je jednostavniji. Luka Modrić je posebna klasa. U njemu je toliko talenta da će, date li mu vremena i prostora, uvijek zaprijetiti suparniku.''

Nakon pet odigranih utakmica u skupini A Lige prvaka vodeći Tottenham i drugoplasirani Inter sakupili su 10 bodova. Slijede Twente s pet i Werder s dva boda.