Nogomet
Nogomet

Jose ljubomoran? Mancini odgovorio Mourinhu!

Trener Real Madrida Jose Mourinho nedavno je 'bocnuo' menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija. Nije se dugo čekao odgovor Talijana…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

''Da sam se ja propustio plasirati u drugi krug Lige prvaka, već bih dobio otkaz'', riječi su kojima je Mourinho 'bocnuo' Mancinija.

Kolo prije kraja prvog kruga Lige prvaka poznato je da će iz skupine D u nokaut-fazu Borussia Dortmund i Real, a City je trenutno na zadnjem mjestu i pitanje je hoće li se plasirati i u utješnu Europa ligu. Mourinho nije propustio primijetiti da je Mancini sretan što još uvijek ima posao nakon spomenutog neuspjeha, a talijanski stručnjak je reagirao putem engleskih medija.

''Mourinho nije moj šef, niti vlasnik kluba u kojem radim. To što on priča me uopće ne zanima. Mourinho se želi baviti svime, ali za mene njegovo mišljenje nije važno'', naglasio je Mancini, a na pitanje je li Portugalac ljubomoran na njegovu poziciju, Talijan je odgovorio:

''Možda je ponekad tako. No, ja neću ostati u Cityju 20 godina. Sada sam ovdje i radimo dobro. Klupski čelnici znaju da je teško pobijediti u svakoj utakmici. Mi nismo Real, Manchester United ili Bayern koji su navikli na pobjede već 100 godina. Mi smo Manchester City i 35 godina nismo osvojili ništa, a onda smo u zadnje dvije sezone osvojili tri trofeja.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.