Nogomet
Nogomet

Luka Modrić na listi želja Josea Mourinha i Real Madrida!

Prema pisanju Marce, hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić prvi je, uz Branislava Ivanovića, na listi želja trenera novog prvaka španjolske nogometne lige - Real Madrida...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prema pisanju istog izvora, Modrić i Ivanović (Chelsea) su dvojica igrača koja zadovoljavaju sve kriterije u svojoj igri koje zahtjeva karizmatični trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho. Riječ je o direktnoj igri, visoki intezitet tijekom cijele utakmice, te iskustvo igranja nogometa na najvišoj razini.

Nije tajna da je Mourinho još i prije kraja sezone zatražio dva pojačanja za iduću: desnog beka i središnjeg veznog. Marca piše da je Modrić igrač koji želi napustiti svoj sadašnji klub (Tottenham) u kojem je mozak svih akcija.

Modrić bi u Realu bio zamjena za Kaku s kojim je Mourinho očito izgubio strpljenja čekati da proigra. Razlog zbog kojeg Portugalac želi upravo našeg reprezentativca, piše Marca, je intezitet s kojim igra, ali i nevjerojatna točnost dodavanja kakvu u Primeri imaju samo Xavi i Iniesta (Barcelona).

Pitanje je hoće li predsjednik "spursa" Daniel Levy još jednu sezonu uspjeti zadržati svog najboljeg igrača, nakon što je to učinio na doslovno prisilan način prošle sezone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.