Nogomet
Nogomet

'Kovačić je klasa, ima sve!' Pogledajte što je radio igračima Lazija!

Talijanski mediji puni su hvale za Matea Kovačića koji je još jednom pokazao kako se radi o velikom talentu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Inter je prvi put nakon 15 godina kod kuće izgubio od Lazija, a to mu je bio sedmi poraz u posljednjih devet susreta. Milanska momčad tako se oprostila od mjesta koje vodi u Europu, a njihova trenutačna forma zaista je poražavajuća za tako velik klub.

Ipak, jedno ime se ističe, Mateo Kovačić i dalje dobiva pohvale za svoje prezentacije. Gazzetta dello Sport proglasila ga je najboljim igračem Intera u derbiju protiv Lazija.

"Kovačić je klasa na kojem Inter treba graditi budućnost. Ima talent, pamet i ideju", piše Gazzetta.

"Interova završnica sezone je tragikomična. To najbolje oslikava posljednji domaći poraz u 35. kolu od Lazija (1-3)", piše Goal.com, koji potom ističe četiri svjetle točke u devetoplasiranoj momčadi Serie A, a jedna od njih je i naš Kovačić.

"Kovačić je bio skup, ali je s 19 godina već pokazao sjajne kvalitete. Iako momčad igra jako loše, Kovačić je i u takvoj momčadi jedan od najboljih na travnjaku. Iduće će sezone biti još i bolji, u to ne treba sumnjati", piše ukratko o hrvatskom reprezentativcu.

Preostala tri igrača koji se navode kao svjetle točke ove sezone su vratar Samir Handanovič, veznjak Freddy Guarin i napadač Rodrigo Palacio.

"Guarin i Kovačić su temelj veznog reda Intera koje treba zadržati", stoji u zaključku talijanskog Goal.coma.

Kovačić je ove sezone upisao 11 nastupa u Seriji A za Inter, no zasada se još nije upisao u strijelce. (VLM / TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o