Nogomet
Nogomet

Navijači žele Modrića u prvih 11: Poznat sastav Reala?

Madridski Real večeras na Santiago Bernabeuu dočekuje Borussiju iz Dortmunda u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Gosti u Madrid dolaze s prednošću od 4:1 iz prve utakmice pa će pred igračima 'kraljevskog kluba' biti veliki izazov. A u najvažnijoj utakmici sezone, hrvatski reprezentativac Luka Modrić trebao bi biti u prvih 11.

Gotovo svi španjolski mediji najavljuju da će igrati u sredini terena u paru s Xabi Alonsom. Pišu da ga je Mourinho upravo zbog večerašnjeg susreta odmarao u gradskom derbiju protiv Atletica, u kojem je naš nogometaš igrao svega 13 minuta.

Zanimljivo, i naviječi žele Modrića u početnoj postavi. Iako su prije nekoliko mjeseci Modrića proglasili najgorim pojačanjem, čitatelji Marce u svom su glasovanju za početnih 11 protiv Borussije izrazili želju da Luka zaigra od prve minute.

Valja istaknuti da je najviše glasova na vratarskoj poziciji dobio Iker Casilla, kojeg Mourinho baš i ne preferira u posljednje vrijeme. Ipak, Portugalac će na gol postaviti Diega Lopeza pa bi sastav Reala trebao bi izgledati ovako:

Lopez - Essien, Varane, Ramos, Coentrao - Alonso, Modrić - Di Maria, Özil, Ronaldo - Benzema. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.