Nogomet
Nogomet

Kaka ostaje u Realu, Modrić se ne treba još pakirati

Modrićev je transfer, tvrdi španjolski As, odgođen dok se Tottenhama ne vrati s američke turneje.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kako sada stvari stoje, Kaka će biti igrač madridskoga Reala i u sljedećoj sezoni. Za brazilskog nogometaša Real nije dobio zadovoljavajuću ponudu, a pustit će ga jedino u slučaju da do 31. kolovoza netko iskrca 25-30 milijuna eura za njega.

''Kaka je i dalje igrač prve momčadi, trenira s nama, putuje, a možda će biti tu i iduće sezone. Nemam ništa protiv, on nam može samo pomoći'', istaknuo je trener Reala Jose Mourinho, koji ipak nije propustio dodati:

''Ali, nije se promijenilo ni to da ga čeka klupa.''

Španjolski list As navodi kako su postojala tri kluba koja su htjela Kaku, PSG-u više nije zanimljiv, New York Red Bullse odbio je sam igrač jer liga nije dovoljno kvalitetna, a Milan je odustao zbog - poreza. U Italiji je porez na igrače 52 posto, u odnosu na španjolskih 22 posto. Pa dok njegova neto plaća 9 milijuna eura godišnje Real izađe oko 11 milijuna, Milan bi morao platiti 18 milijuna, a to si crveno-crni ne mogu priuštiti.

Za Modrića, pak, piše da je transfer odgođen dok se Tottenham ne vrati s američke turneje, dakle za još 2-3 dana. Ako do njega uopće dođe, svi ćemo biti sretni da je napokon gotovo s ovom sapunicom...(I.Š./VLM)