Nogomet
Nogomet

Kakav bi to bio napad: Od ljeta žele imati dvojac Mandžo - Suarez!

Talijanski mediji i dalje povezuju hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića s Juventusom, a u takvim pričama prednjači Tuttosport…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U nedjelju taj dnevnik donosi navodni plan ''stare dame'' za sljedeće ljeto, odnosno dovođenje igrača koji bi napokon klubu omogućili iskorak u Ligi prvaka. Prilično ambiciozno, Juventus si je navodno za mete postavio Mandžukića, Nanija i Luisa Suareza.

Tuttosport navodi da će Mandžukić koštati oko 23 milijuna eura, a kao argument za navodnu želju našeg napadača da napusti Bayern se ponovno spominje dolazak Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

Nani se dugo spominje kao želja Juventusa, a slabi status portugalskog krilnog igrača kod menadžera Davida Moyesa bi ga mogao motivirati na odlazak. Tuttosport procjenjuje da bi mogao koštati oko 20 milijuna eura.

Najskuplji i vjerojatno najteže dostupan će biti Luis Suarez koji igra sjajno za Liverpool i trenutno je s 15 golova prvi strijelac Premierlige. S obzirom da se Real Madrid konstantno spominje kao interesent za njegovo dovođenje, teško će Juventus dobiti tu utrku. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.