Nogomet
Nogomet

Hrvatski napadački dvojac pravi hit: Everton ih želi u svojim redovima!

Sjajnim je igrama na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini Mario Mandžukić očito zaludio brojne europske klubove. Engleski Mirror tako u subotu navodi da bi hrvatskog napadača u svojim redovima volio vidjeti Everton...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

"Toffeesima" se svidjelo kako je u dvoboju protiv Irske funkcionirao hrvatski napadački dvojac i navodno bi ga volio vidjeti i na Goodison Parku. Nikicu Jelavića već imaju, a sada mu žele priključiti i Mandžukića. Opasnost za Everton je, tvrdi Mirror, što je 26-godišnji nogometaš Wolfsburga zahvaljujući dvama pogocima u pobjedi protiv Irske (3-1) i jednom u remiju protiv Italije (1-1) došao na radar mnogih klubova Premierlige.

Tabloid tvrdi da bi odšteta za Mandžukića mogla iznositi oko sedam milijuna funti, što bi bila prilično jeftina cijena za igrača kojem aktualni ugovor u Wolfsburgu vrijedi još dvije godine. Pitanje je, međutim, što će reći trener i sportski direktor "vukova" Felix Magath i hoće li nakon odličnog nastupa na Euru biti voljan pustiti najboljeg klupskog strijelca u prošloj sezoni za tako nisku cijenu.

Mirror na kraju podsjeća da je Everton pokazivao interes za Mandžukića i prije dvije godine, dok je još igrao za zagrebački Dinamo, te da ga je snimao tijekom aktualnog Eura. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.