Nogomet
Nogomet

Heynckes trijumfalno iz Londona: Bilo je lako protiv Arsenala!

"Mojoj momčadi je bilo lako igrati protiv Arsenala", trijumfalno je nakon pobjede 3-1 u Londonu kod Arsenala u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka izjavio Bayernov trener Jupp Heynckes…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

"Trenutno smo u izvanrednoj formi, zahvaljujući kojoj možemo kazniti svaku, pa i najmanju pogrešku našeg suparnika. Kada pobijedite u Englskoj protiv engleske momčadi, to je velik uspjeh. Sjajno smo startali s rana dva pogotka i odigrali smo jako dobru utakmicu. Kasnije je Arsenal ipak pokazao da su materijal za Ligu prvaka", dodao je 67-godišnji trener bavarskog velikana.

>> MANDŽO ZABIO prvi gol u Ligi prvaka: Bayern razbio Arsenal!

Nizozemac Arjen Robben, koji je ušao u igru u 63. minuti, te je sudjelovao u akciji kod pogotka za konačnih 3-1 kojeg je u 77. minuti postavio naš Mario Mandžukić, također je apostrofirao snagu Bayernovog kolektiva.

"Trenutno igramo na jako visokoj razini. Imamo sjajnu momčad. Napredovali smo u odnosu na prošlu sezonu i idemo u pravom smjeru. Dakako, napravili smo veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale, ali nam ostaje i uzvratna utakmica u kojoj ćemo nastojati biti još bolji."

"Očekivali smo da će Arsenal snažno navaliti na naš gol od samog početka, nošen gromoglasnom podrškom s tribina. Znam kako to funkcionira još iz mog vremena provedenog u Engleskoj. Stoga smo se mi igrači međusobno upozoravali i hrabrili da moramo biti na visini zadatka od prve minute. Zabili smo dva gola u ranoj fazi, bolje nismo mogli početi. Naravno da nam je nakon toga bilo puno lakše", rekao je Robben. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.