Nogomet
Nogomet

Hajduk i Dinamo vs. Partizan i Zvezda!?

Srbi opet kuju planove o 'velikoj četvorci'…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jednom je ljubitelju nogometa palo na pamet da organizira turnir nekadašnje velike četvorke bivše države. I srpski mediji se raspisali o tome. No, riječ je za početak ipak o veteranima slavnih klubova. Crvena zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk trebali bi se naći 1. svibnja na 'druženju' u Banja Luci.

Čovjek kojem je dana u ruke organizacija, Siniša Brunsko kaže kako je Partizan već pristao, a uskoro ide u Split i Zagreb da nagovori hrvatske velikane.

Kaže kako će sve uskoro biti službeno, obavijestit će se i nacionalni savezi, a plan je da nakon veterana snage odmjere i juniori. Za nekoliko godina, pretpostavljaju organizatori, trebali bi konačno zaigrati i one prave momčadi velike četvorke.

U susjednoj državi žele vidjeti legende kako se druže i šire prijateljstvo u regiji. ''Čekamo legende i vjerujem da će sa zadovoljstvom prihvatiti dolazak u Republiku Srpsku'', kaže Brunsko, a prenosi Sportski žurnal.

Podsjetimo, susrete s nekadašnjim rivalima zaziva i Zdravko Mamić, no sumnjamo da je klima takva da će Mamić pristati na ovako nešto. A opet, stvar je pojedinca hoće li se odazvati ovakvim pozivima...

Više o