Nogomet
Nogomet

Džeko: Žao mi je što ne igram za Juventus

Dugo je tijekom ljetnih mjeseci trajala 'sapunica' s Edinom Džekom u glavnoj ulozi. Zainteresiranih za njegovo dovođenje bilo je mnogo, međutim, BiH napadač ostao je u Wolfsburgu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prošlosezonski najbolji strijelac njemačkog nogometnog prvenstva (22 gola u 34 utakmice) nekako je najbliži bio torinskoj 'Staroj dami', međutim, 'Vukovi' su odbacili svaku mogućnost njegove prodaje i time mu zatvorili put transfera u Italiju.

Uslijedila su prepucavanja na relaciji Džeko-Wolfsburg, pa čak i prijetnje napadača da će sezonu odigrati loše, no brzo se bosanski-hercegovački reprezentativac 'otrijeznio' od takvih misli i nastavio u očekivano visokom ritmu. Nakon četiri bundesligaške utakmice na kontu ima četiri postignuta gola, a nastavi li u istom ritmu ponude za njega pljuštat će i u zimskom transfernom periodu, kao i sljedećega ljeta.

Dok se to ne dogodi Džeko i dalje žali za propuštenom prilikom igranja u Seriji A:

'Ne mogu sakriti činjenicu da mi je žao što nisam došao u Juventus. Do samog kraja prijelaznog roka sam vjerovao da će se Wolfsburg i Juve dogovoriti, a posebice nakon što su otvoreni pregovori oko Diega. Nažalost, stvari se nisu razvili na način kakav sam priželjkivao', iskren je Džeko, čije riječi za torinski Tuttosport prenosi nogometni portal Goal.com.